Zwerflust zoekt de grenzen op

By on 5-26-2015 in zwervers

Zwerflust zoekt de grenzen op

Door Ronald Zijlstra fotografieWanneer ben jij voor het laatst op avontuur geweest? Waarschijnlijk kan je er de mooiste verhalen over vertellen, het is tenslotte een ervaring om nooit te vergeten. Of heb jij de droom om op avontuur te gaan, wat houd je tegen? Iedereen kan wel een reden bedenken om niet die reis te maken die je altijd hebt willen doen; geen geld, geen tijd of misschien vind je het te gevaarlijk.

Zwerflust is een reizigers collectief in het leven geroepen om doormiddel van ervaringen mensen te inspireren. Backpacken, werken in het buitenland, liften, reizen op de motor of op de fiets. Desnoods op inlineskates. Iedere reiziger heeft een andere specialiteit en dat maakt van Zwerflust een breed maar hecht gezelschap.

Trekfestival 2015Zo weet Coen alle ins and outs van RoemeniĆ«, Isa van de Nieuw Zeelandse Maori, heeft zwerfster Zippora in Noorwegen gewoond en heeft Remco de kou van Antarctica weerstaan. Luister naar de prachtige verhalen over Iran van Henk, bewonder de motor van Remco, de fiets van Erwin en de foto’s van Ronald.